Gesturi de urmat. Aproximativ 3000 de euro găsiți în autobuzele din Cluj-Napoca într-o singură zi. Banii au fost restituiți proprietarilor

Gesturi de urmat. Aproximativ 3000 de euro găsiți în autobuzele din Cluj-Napoca într-o singură zi. Banii au fost restituiți proprietarilor - Foto DC News
Gesturi de urmat. Aproximativ 3000 de euro găsiți în autobuzele din Cluj-Napoca într-o singură zi. Banii au fost restituiți proprietarilor - Foto DC News

Compania de Transport Public (CTP) Cluj Napoca prezintă opiniei publice gesturi de omenie și de civism făcute de călătorii și șoferii săi în data de 17 martie.

Astfel data de 17 martie va 'rămâne în memoria și-n patrimoniul simbolic al Companiei noastre prin două întâmplări fericite care ne-au bucurat nespus. Evenimente pozitive care ne-au reconfirmat ceea ce știm de mult. Că la Cluj Napoca suntem oameni înainte de a fi orice altceva.

Dorim ca bucuria noastră, creată de faptele deja firești ale călătorilor și șoferilor noștri, să o împărtășim și opiniei publice. Și în acest fel putem contribui la încetățenirea în  plan național a unei mentalități  specifice Clujului și interesului comun de a avea o înaltă calitate a vieții. Standard care presupune, firește, nu doar trai bun, ci mai ales calitate umană înaltă a cetățenilor care fac parte dintr-o comunitate, precum este cea clujeană.

Vezi și EXCLUSIV EROUL ZILEI: Vasile, șofer de troleibuz. A returnat o geantă plină cu bani: ”Plângea. Mi-a mulțumit nespus”

Astfel, în dimineața zilei de 17 martie, venerabilul nostru călător, M. P. din Turda, a uitat pe bancheta din autobuzul 825, care circula pe Linia 30, o mapă în care se aflau acte și 1035 de euro. La ora 9:30, șoferul nostru, Cristian Faur, la verificarea autobuzului, parcat la capătul de linie din cartierul Grigorescu, a găsit mapa cu bani și a predat-o șefului de coloană, Cornel Bucur. La ora 12:00 călătorul nostru, îngrijorat, s-a prezentat la biroul CTP din Grigorescu pentru a se interesa dacă cineva a găsit mapa. L-am primit cu drag și i-am restituit bunurile, așa după cum confirmă și înregistrarea video a procedurii de predare-primire, făcută la solicitarea călătorului nostru. Domnia sa a cerut expres ca această fericită întâmplare să fie adusă la cunoștința opiniei publice.

În aceeași zi, la ora 14:43, călătorul nostru, Marius Pamfiloiu, a sunat la Dispeceratul CTP anunțând că a găsit în troleibuzul nr. 105, aflat pe Linia 6, o borsetă, în care se aflau acte de identitate și suma de 1660 de euro. Bunurile aparțineau unuia dintre apreciații dirijori ai Clujului, A. C. Călătorul nostru a predat bunurile impegatului de mișcare al CTP de la capătul de linie din Bucium, Marian Zăhan. Tot colegul nostru a fost cel care, la ora 16:10, i-a predat borseta cu banii și actele celui care a crezut că le-a pierdut definitiv.

Astfel, Compania de Transport Public din Cluj Napoca, prin gesturile firești ale Călătorilor și  Colegilor noștri, a putut să aducă o rază de soare și primăvara în sufletele întristate ale celor doi călători ai noștri.

Precizăm că fiecare zi înseamnă pentru șoferii, Dispeceratul și birourile noastre din capăt de linie nu doar asigurarea unui serviciu de transport public la timp în siguranță în metropola clujeană, ci și o activitate care ne bucură și înviorează, atunci când redăm oamenilor ceea ce au crezut că au pierdut în mijloacele noastre de transport', transmite Compania de Transport Public Cluj-Napoca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel