Un șmecher cu BMW a spulberat cinci femei. Două dintre ele au murit

Tragedie într-o comună dâmbovițeană. Un șmecher cu BMW a spulberat cinci femei care stăteau de vorbă pe o bancă în faţa unei case.  Două dintre victime au murit pe loc.

[caption id="attachment_326766" align="alignnone" width="640"] Foto: jurnaldedambovita.ro[/caption]

Grav accident rutier în satul Gheboaia, din comuna dâmboviţeană Finta, care  s-a soldat cu moartea a două femei. Victimele stăteau de vorbă pe o bancă în faţa unei gospodării cu alte trei persoane, când un BMW care rula cu mare viteză a derapat într-o curbă şi a ieşit de pe şosea.

 Cele cinci femei au fost acroşate de bolid, două dintre ele murind pe loc şi celelalte fiind rănite.

 "Din primele verificări se pare că şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum în curbă şi a derapat. Tânărul a pierdut controlul şi s-a răsturnat, în timpul derapării acroşand cinci persoane care stăteau pe o bancă în faţa unui imobil. Două femei au decedat, iar celelalte trei au fost transportate la spital, prezentând multiple traumatisme", a declarat Alexandra Niculae, purtător de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, la România TV.

Două dintre femeile rănite în accidentul din Dâmboviţa au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Floresca din Bucureşti, iar cea de-a treia rănită va rămâne internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte..

 Localnicii spun că de sub banca lovită de autoturismul scăpat de sub control au scos şi o fetiţă de trei ani, care a scăpat cu o zgârietură superficială în urma izbiturii, medicii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa acordându-i primul ajutor la faţa locului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel