Un primar din Alba își cere demiterea din PNL. Motivul: E băsist

Primarul comunei Meteș din județul Alba, Traian Ursales, cere să fie dat afară din PNL, pentru că este băsist. Nu se oprește aici. La alegerile locale din 2016 vrea să candideze susținut de Mișcarea Populară. 

Traian Ursaleş a declarat că a solicitat de mai multe ori conducerii PNL Alba să îl excludă din partid, pentru că nu se regăseşte în noul PNL şi este "băsist", adică susţinător al fostului preşedinte Traian Băsescu. "Eu m-am înscris în PDL, nu m-am înscris în PNL. Am fost şi voi fi băsist. M-am înscris în PDL în 2004 când Traian Băsescu era preşedinte de partid, nu era preşedinte de ţară. Nu pot acum să lupt împotriva partidului lui Traian Băsescu", a spus Traian Ursaleş.

"Eu întotdeauna în activitatea mea politică m-am bazat şi mă voi baza pe sinceritate. Puteam să tac şi să nu spun nimic, iar când trebuia să îmi depun candidatura în loc de PNL scriam MP şi rămâneau fără candidat. Eu însă m-am bazat pe sinceritate, i-am contactat din septembrie şi le-am spus că nu pot să lupt împotriva partidului lui Traian Băsescu. Am vorbit foarte corect şi transparent şi le-am cerut să mă excludă din partid", a afirmat Traian Ursaleş, potrivit România TV

Primarul a adăuga că "Voi purta toată viaţa respect unor oameni din vechiul PDL, precum Ion Dumitrel (preşedintele Consiliului Judeţean Alba - n.r.), oameni care mi-au fost colegi şi care acum sunt în PNL. Nu voi da niciodată cu noroi în oamenii care sunt oameni". 

Ursaleș este la al doilea mandat de primar. La ultimele alegeri, a obținut 67% din voturi. El nu-și dă demisia din PNL pentru că și-ar pierde mandatul de primar, de aceea cere să fie exclus. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel