Un nou stadion de cinci stele ar putea fi construit la Timișoara

După Naţional Arena, Cluj Arena şi noul Ilie Oană din Ploiești, un nou stadion ultramodern ar putea fi construit în România.

[caption id="attachment_282115" align="aligncenter" width="620"] Foto: exemplu propus pe unul dintre site-urile suporterilor bănățeni[/caption]

Anunțul primarului Craiovei, Olguţa Vasilescu, care a declarat că oraşul va beneficia în scurt timp de un stadion de cinci stele, pare să îi inspire și pe alții.

Un stadion de 38.000 de locuri va fi construit în Craiova, anunța Olguța Vasilescu în urmă cu câteva zile.

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, nu vrea ca Timișoara să rămână mai prejos și a spus că s-au făcut primii paşi pentru construirea în oraș a unei arene de cinci stele, cu o capacitate de peste 40.000 de locuri.

„Aşteptăm un proiect ultramodern, cuprinzând stadionul în sine, cu toate funcţionalităţile aferente unui stadion modern, inclusiv cu spaţii comerciale înglobate, dar şi o parcare adecvată. Ne dorim un stadion cu o capacitate între 40 de mii şi 45 de mii de locuri, care să poată găzdui evenimente sportive şi artistice de prim rang”, a declarat Robu, conform Foto: opiniatimisoarei.ro[/caption]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel