Un mort şi 16 răniţi într-un accident de microbuz

accident
accident

O persoană a murit, iar alte 16 au fost rănite, după ce un microbuz cu pasageri s-a ciocnit cu un autotren, luni dimineaţă, pe DN 17, în judeţul Suceava, afirmă reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. La faţa locului au fost trimise nouă ambulanţe.

Potrivit şefului ISU Suceava, Ion Burlui, accidentul s-a produs pe DN 17, în zona localităţii Stroieşti, la kilometrul 240, unde un microbuz plin cu pasageri s-a ciocnit cu un autotren cisternă.

La faţa locului au fost trimise nouă ambulanţe de la Serviciul Judeţean Suceava, SMURD şi Gura Humorului, care transportă victimele la Spitalul Judeţean.

Coordonatorul Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, Liviu Cârlan, a precizat că până la ora transmiterii acestei ştiri la unitatea medicală fuseseră aduse nouă victime, urmând să ajungă şi restul. El a spus că patru dintre acestea sunt în stare gravă, una dintre ele fiind dusă deja în sala de operaţie.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene, Ionuţ Epureanu, a declarat că microbuzul circula dinspre Gura Humorului spre Suceava, iar cisterna venea din sens opus.

Potrivit reprezentantului Poliţiei, într-o curbă periculoasă, în condiţii de şosea umedă, cisterna a lovit cu partea laterală microbuzul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel