Un metrou a deraiat între Unirii și Timpuri Noi

metrou
metrou

O garnitură de metrou a deraiat între staţiile Unirii 1 şi Timpuri Noi, dar, potrivit primelor informaţii, nu sunt persoane rănite.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti a spus că ultimul vagon al unei garnituri de metrou care circula între staţiile Unirii 1 şi Timpuri Noi a sărit de pe şină, în urma incidentului nefiind înregistrate victime. Garnitura de metrou care a deraiat este una de tip vechi şi nu are corespondenţă între compartimente.

Metroul care a deraiat este mai aproape de staţia Timpuri Noi, însă salvatorii de la metrou au decis evacuarea călătorilor prin staţia Unirii, din cauza faptului că zona spre Timpuri Noi este încă sub tensiune, în acea porţiune nefiind întrerupt curentul.

Prefectul Capitalei, Mihai Astărăstoae, a declarat că din garnitura de metrou au fost evacuate aproximativ 240 de persoane. Niciuna nu a fost rănită, însă o femeie a avut nevoie de îngrijiri din partea SMURD, după ce a făcut un atac de panică.

Directorul Metrorex, Gheorghe Udrişte a subliniat că cei care au făcut revizia garniturii de metrou care a deraiat vor fi sancţionaţi, precizând că aceasta a circulat pe ruta Unirii - Timpuri Noi doar marţi şi miercuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel