Un incendiu a izbucnit la o rafinărie din Ploiești

rafinarie dece
rafinarie dece

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineață, la o rafinărie Lukoil din Ploiești, procesul tehnologic fiind oprit. La fața locului au ajuns 40 de pompieri, transmite Mediafax. În aceste momente focul arde instalația de coxare a rafinăriei.

Raluca Vasiloae, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova, a declarat că incendiul se manifestă la instalația de coxare din incinta rafinăriei, iar la momentul transmiterii acestei știri arde produsul transportat de această instalație. Drept urmare, procesul tehnologic al rafinăriei a fost oprit.

La fața locului au ajuns șapte autospeciale cu apă și spumă, 40 de pompieri intervenind pentru stingerea flăcărilor. Încă nu s-au descoperit cauzele izbucnirii incendiului, iar reprezentanta ISU Prahova spune că nu există riscul producerii unei explozii.

Acesta nu este primul incident de acest fel la o rafinărie prahoveană, după ce  în aprilie anul trecut a avut loc o explozie puternică  la Rafinăria Petrobrazi. Atunci, șase muncitori au fost răniţi, dintre care trei austrieci.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel