Un fotbalist englez jignește imigranții români din Insulă

Barton
Barton

Un controversat fotbalist englez a postat pe Twitter mai multe mesaje umilitoare la adresa imigranţilor români din Marea Britanie.

Joey Barton, mijlocaşul echipei Queens Park Rangers și unul dintre cei mai controversaţi fotbalişti englezi, a publicat pe Twitter trei mesaje umilitoare la adresa românilor.

Reacţia acestuia vine după ce la un post de televiziune din Anglia s-a discutat despre modul în care sunt înşelate autorităţile britanice de către imigranţi. „Românilor, dacă nu vă place aici, ştiţi ce aveţi de făcut! De ce nu plecaţi? Mă vedeţi pe mine că vin în România şi încerc mizeriile voastre?”, şi-a început Barton „reprezentaţia” de pe cunoscuta reţea de socializare. „Interesant este că toţi au maşini, lanţuri de aur, telefoane mobile, un acoperiş deasupra capului şi sunt graşi! Nu-i aşa de rău, nu?”, a continuat fotbalistul, citat de antena3.ro. La final, Barton a tras o concluzie la fel de dură ca restul mesajelor: „Am dovezi puternice pentru aplicarea licenţei pentru împerechere! Susţin sterilizarea!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel