Un culturist din Germania, bătut de trei săteni invidioși, la Straja

culturist
culturist

Un practicant de culturism, din Germania, a fost bătut, joi seară, în comuna Straja, din județul Suceava. Agresorii se pare că au fost deranjați de masa musculară a germanului.

Potrivit monitorulsv.ro, Murat G., din Germania, venise joi după-amiază în vizită la o femeie din Straja, împreună cu ginerele acesteia.

După ce a mers la barul din localitate pentru a cumpăra ceva pentru gazdă, unde a avut loc un dialog în contradictoriu cu mai mulți localnici, germanul a fost atacat, pe drumul de întoarcere.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, germanul a fost ajuns din urmă de un autoturism de teren din care au coborât trei indivizi, doi dintre aceştia fiind cei cu care se certase cu puţin timp înainte.

„Conform declarațiilor martorilor identificați și audiați în cauză, cei trei susmenționați l-au agresat fizic pe cetăţeanul străin, unul dintre ei aplicându-i două lovituri cu un obiect contondent la nivelul brațelor, iar ceilalţi doi lovindu-l de mai multe ori cu o bâtă, lovituri care au fost parate cu brațele, toate acestea petrecându-se pe podețul din fața curții”, a transmis vineri purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul principal Ionuţ Epureanu.

Pe numele celor trei agresori, care au fost identificați ca fiind Ioan P., de 31 de ani, şi George D., de 34 de ani, din Straja, şi Stelian U., de 27 de ani, din Vicovu de Sus, poliția în întocmit dosar penal pentru lovire şi alte violenţe.

Medicii spitalului unde a fost dus, ulterior, culturistul german au apreciat că nu se impune internarea acestuia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel