Un candidat la postul de consilier local s-a sinucis cu Furadan, în Olt

Sinucidere cu Furadan, în Olt. Un bărbat din comuna Ghimpeţeni, care a candidat pentru un post de consilier local, şi-a pus capăt zilelor, luni după-amiază, îngerând substanţa toxică.

Aurel Nicolae Bratu, în vârstă de 45 de ani, a fost găsit fără suflare într-una din camerele locuinţei din comuna Ghimpeţeni, tragedia fiind anunţată la numărul de urgenţă 112 chiar de către fiul victimei, scrie adevarul.ro

"O ambulanţă a fost solicitată de urgenţă la domiciliul unei persoane din comuna Ghimpeţeni susceptibilă de ingerare cu o substanţă toxică, respectiv Furadan. Ajunşi la faţa locului, membrii echipajului de prim-ajutor nu au mai avut ce face decât să constate decesul persoanei respective", a declarat dr. Mădălina Deloreanu, director adjunct al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt.

Deși bărbatul nu a lăsat niciun bilet prin care să-și explice gestul, se pare că rezultatul alegerilor locale l-au determinat pe bărbat să-și pună capăt zilelor, el candidând pentru un post de consilier local din partea PSD.

O anchetă a fost demarată de către organele de poliție pentru a stabili circumstanțele ce au du la producerea tragediei, urmând a fi efectuată și o necropsie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel