Un camion încărcat cu 21 de tuburi cu oxigen s-a răsturnat în apropierea platformei Oltchim

tuburi-oxigen
tuburi-oxigen

Un camion încărcat cu 21 de tuburi cu oxigen s-a răsturnat, luni dimineaţă, la intrarea pe pasarela din apropierea platformei Oltchim din Râmnicu Vâlcea, iar zona a fost izolată de pompieri pentru a preveni pericolul unei explozii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, plutonier Octavian Fulger, în urma accidentului nu au fost înregistrate victime, scrie Mediafax.

Primele date ale poliţiştilor arată că şoferul camionului a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta din cauza vitezei, a intrat pe contrasens şi s-a răsturnat.

"Zona a fost izolată pe o lungime de aproximativ 800 de metri, restricţionându-se traficul pietonilor şi al maşinilor. Practic, la intrarea pe pasarela care face legătura cu platforma chimică Oltchim, camionul a intrat pe contrasens şi, în balans fiind, într-o curbă la dreaptă, s-a răsturnat. Era încărcat cu 21 de tuburi pline cu oxigen. Nu a existat incendiu, şoferul are doar câteva zgârieturi şi este speriat, dar a existat pericolul unei explozii. A urmat o operaţiune de încărcare a tuburilor într-un alt camion, timp în care circulaţia în zonă a pietonilor şi maşinilor a fost oprită", a declarat plutonier Octavian Fulger.

Cele 21 de tuburi cu oxigen au fost încărcate într-un alt camion, iar traficul rutier spre platforma Oltchim, blocat în urma accidentului, a fost reluat după câteva zeci de minute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel