Un bărbat crezut mort, a apărut la propriul priveghi - VIDEO

brazilian dc
brazilian dc

Un bărbat brazilian și-a șocat rudele și prietenii, după ce, considerat mort de toată lumea, a apărut la propriul său priveghi, scrie BBC, citat de jurnalul.ro.

Gilberto Araujo, este un spălător de mașini în vârstă de 41 de ani, pentru care familia organizase un priveghi, după ce se credea că a fost ucis cu câteva zile în urmă. În timp ce familia era adunată acasă la mama barbatului, în jurul sicriului unde se afla așezat trupul neînsuflețit, brazilianul s-a întors de pe ”lumea cealaltă,” făcându-i pe unii să leșine, iar pe alții să fugă îngroziți. Omul din sicriu care semăna cu Gilberto, se crede că este un alt spălător de mașini, ucis săptămâna trecută. Fratele brazilianului ”înviat” a declarat că s-a înșelat la identificare cadavrului la morgă și că nu-și mai văzuse fratele de patru ani. După ce a auzit știrea că un spălător de mașini a fost omorât, acesta, ajuns la morgă, a văzut cadavrul unei persoane care semăna foarte tare cu Gilberto, așa că a tras concluzia că cel ucis e fratele său. Apoi, familia a dus trupul acasă la mama sa, în orașul Alagoinhas.

Gilberto Araujo a povestit că a aflat de la o cunoștință cu care s-a întâlnit, că familia sa e pe cale să-l înmormânteze. El a adăugat că a încercat să vorbească la telefon cu un cunoscut care se afla la priveghi, dar acesta, crezând că e o farsă, i-a închis telefonul. Astfel că, brazilianul s-a hotărât să se ducă acasă la mama sa și să lămurească confuzia.

Inspectorul de poliție Roberto Lima a declarat că este de înțeles cum s-a putut realiza această confuzie, dat fiind că cei doi bărbați semănau și aveau aceeași slujbă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel