Un bărbat a murit după ce poliţiştii i-au pulverizat spray lacrimogen în ochi

spray_paralizant
spray_paralizant

Poliţiştii din Alba au deschis o anchetă în cazul unui bărbat mort la scurt timp după ce oamenii legii i-a pulverizat spray lacrimogen în ochi deoarece a refuzat să se legitimeze, a devenit agresiv şi i-a ameninţat cu un topor, iar potrivit primelor cercetări bărbatul suferea de afecţiuni caridace.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, duminică de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Alba, un bărbat în vârstă de 59 de ani, din localitatea Războieni, care transporta lemne cu o căruţă, a fost oprit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe o stradă din comuna Unirea, de către o patrulă de Poliţie Rurală, scrie Mediafax.

Conform sursei citate, bărbatul a refuzat să se legitimeze şi să prezinte documentele de provenienţă a materialului lemnos transportat, a devenit agresiv şi i-a ameninţat pe cei doi agenţi cu un topor, motiv pentru care poliţiştii au pulverizat spray iritant lacrimogen spre acesta, după care l-au încătuşat şi l-au dus la sediul secţiei de Poliţie pentru a-i stabili identitatea.

Bărbatul a fost amendat cu 200 de lei, iar ulterior, în timp ce se afla în faţa secţiei de Poliţie, a luat legătura cu soţia sa pentru a veni să ducă atelajul încărcat cu lemne întrucât, din cauza spray-ului lacrimogen, îl usturau ochii.

După aproximativ 30 de minute, soţia bărbatului a sosit în zona secţiei de Poliţie şi a apelat Serviciul de Ambulanţă pentru a-i transporta soţul la Spitalul Municipal Aiud, întrucât acesta se simţea rău.

Potrivit sursei citate, bărbatul era conştient în momentul în care a fost preluat de medicii de la Ambulanţă, însă la scurt timp după ce a ajuns la spital a murit, diagnosticul prezumtiv fiind stop cardio-respirator.

Potrivit medicilor de la Spitalul Aiud, victima se afla în evidenţele medicale cu afecţiuni cardiace.

Conform concluziilor medico-legale preliminare, decesul a fost cauzat de afecţiunile cardio-vasculare cronice severe.

O echipă condusă de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, un medic legist şi ofiţeri specialişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Alba au deschis o anchetă în acest caz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel