Un american a fost ucis de o capră

capra
capra

Un american, în vârstă de 63 de ani, a fost omorât de capră în timpul unei drumeţii în parcul naţional din statul Washington.

Robert Bordman ar fi prins o capră de coarne în timp ce încerca să vâneze animalul. În cel mai scurt timp, un elicopter a transportat bărbatul inconştient la spital, dar excursionistul nu a mai putut fi resuscitat.

Barb Maynes, purtătorul de cuvânt al parcului naţional Olympic, unde s-a petrecut drama, a precizat că victima era în parc cu soţia şi un prieten atunci când a fost atacat de animal. Potrivit acestuia, a fost demarată o anchetă pentru a afla mai multe despre incident.

"În acest stadiu, nu ştim cu exactitate ce s-a întâmplat", a precizat Barb Maynes, confirmând totuşi implicarea animalului în accident.

Maynes a spus că animalul a fost ucis de gărzile forestiere care au văzut sânge pe coarnele lui după incident.

"Este într-adevăr neobişnuit", a mai spus purtătorul de cuvânt, adăugând că nu mai este cunoscut niciun alt incident de acest fel până în prezent.

Potrivit unui articol din Peninsula Daily,  martorii au văzut cu puţin timp înainte de producerea incidentului că animalul avea un comportament agresiv.

Cotidianul a mai precizat că un îngrijitor al parcului naţional care nu era de serviciu, dar care se afla la faţa locului, a agitat o cuvertură de securitate înspre capră şi a aruncat cu pietre spre ea pentru a o ţine departe pană la sosirea paznicilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel