Ultimul mesaj al timişoreanului care se credea în Matrix: "A început numărătoarea inversă"

matrix
matrix

"Countdown has begun...", adică "A început numărătoarea inversă". Acestea sunt ultimele cuvinte postate pe Facebook de studentul care şi-a pierdut viaţa după ce s-a aruncat de pe un bloc cu zece etaje, potrivit tion.ro. Tânărul nu este singurul care a lăsat un mesaj ce prevestea nenorocirea ce urma să se întâmple. Anul trecut, soprana Roxana Briban şi-a "semnat" sinuciderea prin postarea unei mâini pline de sânge pe profilul de Facebook.

În 23 martie tânărul a postat pe contul de Facebook câteva poze făcute în Veneţia, poze ce îl înfăţişează drept un tânăr obişnuit, plin de viaţă. Câteva zile mai târziu, în 28 martie, la ora 01.55, a postat un ultim mesaj: "Countdown has begun…", în traducere "A început numărătoarea inversă". La secţiunea religie, tânărul dezvăluie pe Facebook că este gnostic. Gnosticismul se referă la diverse mişcări religioase sincretice, potrivit cărora oamenii sunt suflete divine închise într-o lume materială, creată de un Dumnezeu imperfect, Demiurgul. Acest Demiurg există alături de altă Ființă Supremă îndepărtată şi incognoscibilă ce încorporează binele. Pentru a se elibera de lumea inferioară materială, este nevoie de gnostic, sau cunoaştere ezoterică spirituală disponibilă prin experiență directă sau cunoaştere a acestui incognoscibil Dumnezeu.

Sinucidere anunţată pe FaceBook. Andreea Ionescu, convinsă de soţ şi prietenii online să renunţe

Duminică dimineaţa,tânărul, de loc din Bârlad, student la Informatică la Timişoara, a fost salvat de poliţişti şi pompieri după o tentativă de sinucidere. S-a urcat pe acoperişul unui bloc cu patru etaje şi a fost observat de locatarii care au sunat la 112. A fost preluat de o salvare şi dus la spital, unde i s-au administrat calmante. Câteva ore mai târziu, acelaşi tânăr a ajuns pe altă stradă, pe acoperişul unui bloc de zece etaje şi s-a aruncat în gol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel