Urmărește emisiunea live


Ucigașul socrului lui Vasile Marica, scos de sub urmărire penală pentru că e nebun

catuse
catuse

Tânărul care în luna iunie a înjunghiat l-a înjunghiat mortal pe socrul sindicalistului Vasile Marica va fi scos de sub urmărire penală după ce medicii au stabilit că nu a avut discernământ în momentul comiterii crimei.

Potrivit prim-procurtorului Parchetului Tribunalului Vrancea, Ion Lefter, tânărul de 30 de ani, Florentin Puşcoiu, va fi scos de sub urmărire penală, după ce raportul expertizei psihiatrice la care a fost supus, făcut la Institutul Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici", arată că acesta nu a avut discernământ în momentul comiterii faptei.

Conform expertizei, tânărul suferă de schizofrenie paranoidă şi are discernământul abolit, astfel încât procurorii le-au înaintat magistraţilor vrânceni decizia de scoatere a acestuia de sub urmărirea penală.

La ora transmiterii acestei ştiri, instanţa decide ce se va întâmpla cu bărbatul, cel mai probabil acesta urmând să fie internat într-un centru psihiatric.

În 16 iunie, preotul Tudor Marin, parohul Bisericii "Sfântul Ioan Botezătorul" din Focşani, a fost ucis în lăcaşul de cult de tânărul de 30 de ani. Criminalul a venit la preot cerându-i să-i explice câteva pasaje din Biblie, moment în care bărbatul l-a înjunghiat pe paroh cu un cuţit în inimă. Ulterior, ucigaşul a fugit de la faţa locului, incidentul fiind anunţat la 112 de femeia care vindea lumânări, aceasta fiind, de altfel, singurul martor.

După mai multe ore de căutări, autorul crimei a fost prins de poliţişti în apartamentul său din municipiul Focşanişi şi arestat prevetiv, el recunoscându-şi fapta.

Preotul Tudor Marin era singurul care slujea la această biserică, el fiind cel care a refăcut în totalitate lăcaşul de cult, care în ultimii ani a fost restaurat inclusiv pe exterior. El avea doi copii, între care şi o fiică, soţia liderului sindical Vasile Marica.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel