Turneul Final Four al Ligii Campionilor, la Bucureşti

CSM Volei Alba Blaj va organiza turneul Final Four al Ligii Campionilor la volei feminin la Bucureşti.

CSM Volei Alba Blaj va organiza turneul Final Four al Ligii Campionilor la volei feminin, pe 5 şi 6 mai, la Bucureşti, o premieră în România la jocurile de echipă, a anunţat, miercuri, clubul pe pagina sa de Facebook.

Volei Alba Blaj a primit, în această după amiază, organizarea turneului final al Ligii Campionilor la volei feminin, după ce scrisoarea de intenţie trimisă de campioana României a fost acceptată. Turneul Final Four va avea loc în perioada 5-6 mai 2018, la Sala Polivalentă din Bucureşti, anunţă clubul ardelean.

CSM Volei Alba Blaj reuşise să se califice, în premieră pentru o echipă de volei din România, în faza Playoff 6 a celei mai importante competiţii intercluburi din voleiul european.

'Este un succes extraordinar pentru sportul românesc şi o mândrie pentru noi organizarea turneului Final Four al Ligii Campionilor la volei feminin la Bucureşti. Nu ar fi fost posibil fără ajutorul partenerilor noştri, care s-au arătat foarte deschişi acestei idei, la discuţiile pe care le-am avut la începutul săptămânii la Bucureşti. Vreau să mulţumesc în primul rând Primăriei Capitalei pentru sprijin, precum şi tuturor celor implicaţi în organizarea turneului la Bucureşti: Primăria Blaj, Consiliul Judeţean Alba, Primăria Municipiului Bucureşti, Federaţia Română de Volei, Ministerul Sportului şi Guvernul României!', a declarat primarul municipiului Blaj, Gheorghe Valentin Rotar.

[citeste si]

Echipele calificate în faza Playoff 6 a Ligii Campionilor europeni la volei feminin sunt:

CSM Volei Alba Blaj (România), Igor Gorgonzola Novara (Italia), Dinamo Kazan (Rusia), VakifBank Istanbul (Turcia), câştigătoarele celor patru grupe preliminare, precum şi Volley Conegliano (Italia) şi Volero Zurich (Elveţia), cele mai bune formaţii de pe locurile doi. Galatasaray Istanbul va înlocui în Playoff 6 gazda turneului Final Four al competiţiei, pe CSM Volei Alba Blaj, care va intra astfel direct în semifinale.

Tragerea la sorţi a meciurilor din Playoff 6 va avea loc vineri, la Luxemburg. VakifBank, deţinătoarea trofeului, şi Dinamo Kazan, campioana din 2014, au câştigat grupele cu victorii pe linie (şase). Volero a intrat în Playoff 6 graţie victoriei clare (3-0) reuşite în faţa campioanei României, CSM Volei Alba Blaj, care câştigase primele sale cinci partide.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel