Turistul luat de viitură în Bucegi a fost găsit decedat

turist
turist

Turistul care a fost luat de o viitură în timp ce mergea, sâmbătă după-amiază, împreună cu alte două persoane, prin Valea Bucşoiului, din Masivul Bucegi, spre Vârful Omu, a fost găsit decedat, însoţitorii săi fiind recuperaţi de salvamontişti.

Potrivit şefului Serviciului Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, salvatorii montani l-au găsit, după mai multe ore de căutări, pe turistul luat de ape undeva la jumătatea văii în zona căreia s-a produs incidentul.

Salvamontiştii încearcă să recupereze trupul neînsufleţit, însă operaţiunea este foarte dificilă atât din cauza vremii, cât şi a întunericului.

De asemenea, celelalte două persoane care îl însoţeau, un băiat şi o fată, au fost recuperate şi vor fi duse la Cabana Omu, unde vor înnopta, condiţiile meteorologice fiind extrem de nefavorabile, pe munte plouând torenţial şi fulgerând puternic.

Salvatorii montani au fost alertaţi, sâmbătă, printr-un apel la dispecerat, cu privire la faptul că un turist care mergea prin Valea Bucşoului spre Vârful Omu împreună cu alte două persoane - o fată şi un băiat - a fost luat de o viitură, incidentul petrecându-se la ultima săritoare de pe acest traseu extrem de dificil, într-o zonă în care valea s-a îngustat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel