Turcan îl acuză pe Tudose de șantaj: Și-a găsit un dușman, multinaționalele

Raluca Turcan lansează acuzații grave asupra premierului Mihai Tudose sub forma unor întrebări. 

Prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, a afirmat, potrivit unui comunicat de presă: ”Șantajează oare premierul Mihai Tudose unele companii private? Să spună care sunt companiile cu probleme pentru care aruncă în haos toți agenții economici corecți din economia românească. Urmărește oare premierul ceva necurat prin repetatele "avertismente" publice pe care le transmite?”. 

”Toate companiile cu capital integral sau majoritar de stat își plătesc la timp obligațiile la buget și obligațiile față de furnizori? Cine își asumă răspunderea pentru căpușarea acestora cu rude și clienți politici, pentru stoarcerea de bani pe care guvernul a declanșat-o în goana furibundă după fiecare leu din economie? Încurajează oare această retorică naționalistă și retrogradă a premierului, a PSD-ALDE, atragerea de investitori străini? Și acum, o convingere a mea: premierul Tudose distruge grav credibilitatea României. Pentru neputința și nepriceperea propriului său Guvern și-a găsit un dușman: multinaționalele!” afirmă liberala. 

[citeste si]

”Premierul are un discurs ceaușist, naționalist, anti-economic și anti-european. La ultima remaniere guvernamentală a demonstrat clar că este un simplu executant al ordinelor Dragnea-Vâlcov! Prin astfel de "executări" face însă foarte mult rău României.” a conchis Raluca Turcan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel