Tuncay Ozturk, mărturisire: ''Am să împărtășesc cu voi acest mesaj''

Tuncay Ozturk a luat decizia de a face public mesajul primit de la o femeie pe care a ajutat-o. Medicul turc i-a depistat boala, i-a oferit tratament și a fost alături de aceasta.

Mândru de mesajul de mulțumire primit de la o pacientă căreia i-a salvat viața, fostul soț al Andreei Marin l-a postat pe Facebook.

"Bună ziua, dragii mei prieteni

Astăzi o să împărtășesc cu voi un mesaj pe care l-am primit deoarece ar putea să fie o lecție bună pentru toată lumea.

”Bună ziua. Acum trei ani, v-am trimis un mesaj pe Facebook în legătură cu o problemă de sănătate pe care am avut-o și eram foarte speriat, nu știam pe ce drum să apuc deoarece nu știam cu exactitate ce este. Părinții mei au murit de când eram mic. Tu mi-ai oferit tot sprijinul fără să mă cunoști măcar, fără să fi fost pacient de-al tău iar tu în perioada aceea nici măcar nu erai în România. Tu ai fost persoana care mi-a dat puterea să dau un test pe care îl amânam de un an. M-ai învățat că orice lucru pe care îl descopăr este foarte important, mai devreme sau mai târziu. Mulțumesc pentru sprijin și pentru sfaturi. Acum știu ce am, este vorba de o boală cronic pentru care o să trebuiască să iau tratament toată viața dar pot să respir ușurat că nu este ceva periculos. Aș vrea doar să îți mulțumesc pe această cale. Soțul meu a fost și el impresionat pentru că m-ai ajutat și nu te vom uita niciodată.”

Frica de a afla ce aveți nu rezolvă problema ci doar o agravează! Aveți grijă de corp!", a scris Tuncay pe pagina sa de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel