Tudorel Toader, la CSM. Se discută revocarea lui Kovesi

Tudorel Toader
Tudorel Toader

Tudorel Toader va fi prezent, marţi, 27 februarie, la şedinţa Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a confirmat că va participa marţi la şedinţa Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii în care se va discuta solicitarea privind revocarea din funcţie a procurorului şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, potrivit Agerpres.

Secţia pentru procurori a CSM a anunţat că urmează să ia marţi, la ora 14.00, în discuţie solicitarea ministrului Justiţiei privind revocarea din funcţie a şefei DNA.

Potrivit legii, ministrul Justiţiei poate cere revocarea din funcţie a procurorului şef al DNA, Secţia pentru procurori a CSM dă un aviz consultativ, iar decizia o ia şeful statului. 

[citeste si] 

CSM, mesaj

'În întâmpinarea interesului general suscitat de avizul consultativ solicitat Consiliului Superior al Magistraturii, Secţia pentru procurori informează opinia publică cu privire la faptul că urmează să ia în discuţie solicitarea ministrului Justiţiei privind revocarea din funcţie a procurorului-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie în şedinţa stabilită pentru ziua de marţi, ora 14.00, la sediul Consiliului, se precizează într-un comunicat al Secţiei pentru procurori a CSM.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel