Trucuri pentru gospodine. Cum să cureţi rapid frigiderul

Trucuri pentru gospodine. Cum să cureţi rapid frigiderul. Acesta poate fi sursa principală de microbi şi de mirosuri urâte în bucătărie. Nu trebuie să recurgeți la produse chimice puternice pentru a-l menține curat. Tot ce trebuie să faceţi este să folosiţi bicarbonat de sodiu şi oţet.

Trucuri pentru gospodine. Cum să cureţi rapid frigiderul. Iată ce trebuie să faceţi

Se toarnă aproximativ jumătate de ceașcă de bicarbonat într-un bol mic și se adaugă suficient oțet alb pentru a obține o pastă groasă. Se amestecă bine ingredientele până când le combinați complet.

Scoateți toate alimentele din frigider, apoi scoateți rafturile detașabile. Înmuiaţi o cârpă în apă caldă şi ştergeți suprafețele interioare ale frigiderului.

Bicarbonatul de sodiu şi oţetul elimină petele


Puneți o cantitate mică din amestecul de bicarbonat de sodiu şi oțet pe o cârpă umedă și începeți frecarea suprafețelor interioare ale frigiderului - inclusiv a interiorului ușilor. Continuați să curățați toate suprafețele interioare cu pasta până când eliminați toate petele vizibile.

Apoi, clătiți cârpa de multe ori cu apă caldă până când terminați îndepărtarea tuturor resturilor de bicarbonat de sodiu și oțet.

Utilizați bicarbonatul de sodiu și pasta de oțet pentru a curăța toate rafturile pe care le-ați scos din frigider. Clătiți bine rafturile cu apă caldă după ce terminați spălarea acestora.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel