Truc cu grapefruit! Faceți curățenie generală fără substanțe chimice

Există tot felul de produse scumpe pe care le puteți folosi atunci când decideți să faceți o curățenie generală.

Majoritatea acestor produse sunt pline de substanțe chimice ale căror nume sunt greu de pronunțat. Dar iată că există alternative! Vorbim de rețete naturale care te pot ajuta să ai casa curată fără a cheltui mulți bani.

În acest articol vă vom arăta una dintre acele minuni naturale pentru curățare al căror miros este spectaculos. Veți observa că au aceleași efecte ca produsele scumpe pline de substanțe chimice la care mulți oameni sunt alergici.

Ce ați zice dacă ați curăța baia cu un grapefruit? Sună ridicol, dar chiar funcționează! Puteți utiliza, de asemenea, un amestec de bicarbonat de sodiu și oțet, dar care nu miroase foarte bine. Vreți o baie curată care să aibă un miros plăcut? Atunci curățați-o cu un grapefruit! Aveți nevoie și de sare, scrie https://www.consejosytrucos.co.

Ce trebuie să faceți:

Tăiați un grapefruit în jumătate și presărați sare pe pulpă. Apoi umeziți cu apă suprafețele pe care doriți să le curățați și frecați-le cu citrice. Stoarceți din când în când fructele. La final, clătiți  cu apă caldă suprafețele pe care le-ați curățat. Încearcă și vei avea o baie curată și proaspătă fără să folosești substanțe chimice!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel