Tribunalul Timiş a prelungit arestul traficanţilor de droguri din cazul “Autobuzul”

4
4

Tribunalului Timiş a judecat, joi,  cererea de prelungire  a mandatelor de arestare preventivă pentru toţi cei 21 de traficanţi de droguri ce au fost arestaţi în urma operaţiunii “Autobuzul”.

Traficanţii ce acţionau în Lugoj, au fost prinsi în luna aprilie de către poliţişti de la “Crimă Organizată”. Operaţiunea antidrog a vizat dealerii de droguri care-i aprovizionau pe consumatorii din Lugoj, dar şi sursele de aprovizionare ale acestora – membrii clanului ţigănesc Ştoacă din Bucureşti.

În momentul descinderii, unii dintre suspecţi erau sub influenţa drogurilor. În mai multe locaţii, poliţiştii au descoperit heroină. Cantitatea cea mai mare, aproximativ, 200 de grame, a fost descoperită la Bucureşti, în locuinţele celebrului clan Ştoacă.

Solicitarea DIICOT a vizat prelungirea  mandatelor de arestare pentru toate persoanele reținute. Procurorii au invocat pericolul social reprezentat de traficul de droguri, dar şi faptul că ancheta nu a fost încă finalizată.

În replică, avocaţii apărării, au solicitat respingerea cererii de prelungire pe motiv că faptele de care sunt acuzaţi clienţii lor sunt vechi de doi ani şi din acest motiv nu se mai impune ţinerea acestora după gratii.

Totuşi, Tribunalul Timiş, în urma deliberării a admis cererea DIICOT şi a dispus prelungirea mandatelor de arestare preventivă pentru toţi inculpaţii. Aceştia pot face recurs împotriva deciziei, care vs fi judecat de Curtea de Apel Timişoara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel