Tribunalul Dolj a amânat pronunţarea în dosarul Adrian Cocoană, şoferul Ferrari-ului ucigaş

adrian cocoana ferrari
adrian cocoana ferrari

Magistraţii Tribunalului Dolj au decis, joi dimineaţă, să amâne pronunţarea în cazul lui Adrian Cocoană care a formulat apel la hotărârea Judecătoriei Craiova prin care a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare pentru ucidere din culpă.

Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Dolj, judecătorul Daniel Stancu, a declarat, joi, că pronunţarea în acest caz a fost amânată pentru 2 mai, transmite Agerpres.

Judecătoria Craiova a decis, pe 15 iulie 2010, să îl condamne pe Adrian Cocoană, din Timişoara, la patru ani de închisoare cu executare şi la plata de despăgubiri morale şi materiale părţilor civile, după ce acesta a accidentat mortal, în august 2008, un tânăr care se afla pe trotuar împreună cu prietena lui.

Accidentul produs de Cocoană a avut loc pe Calea Aradului din Timişoara. Adrian Cocoană, care se afla la volanul unui Ferrari, s-a angajat într-o depăşire neregulamentară şi fără să se asigure la revenirea pe bandă când a acroşat un taxi. În acel moment, Cocoană s-a urcat cu autoturismul pe trotuar, unde a lovit doi pietoni: pe Lucian Reja-Peter, de 28 de ani, şi pe prietena acestuia, Cristina Rohnean. Lucian a murit la scurt timp în urma rănilor suferite, iar prietena sa a fost rănită uşor. După accident, şoferul a abandonat maşina şi pe cele două victime şi a fugit, prezentându-se la poliţie după aproape 30 de ore. Adrian Cocoană a fost trimis în judecată de procurorii timişoreni, însă dosarul a fost strămutat la Craiova, la cererea lui Cocoană, după ce apărătorii acestuia au invocat faptul că tânăra Cristina Rohnean, parte civilă în proces, este sora vicepreşedintei Tribunalului Timiş.

După ce a fost arestat preventiv în baza unei hotărâri a Judecătoriei Craiova, Tribunalul Dolj a decis în decembrie 2008 ca Adrian Iosif Cocoană să fie eliberat şi judecat în stare de libertate primind doar interdicţia de a părăsi ţara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel