Trei persoane au fost rănite în urma a două accidente produse unul după altul

smurd
smurd

Trei persoane au fost rănite pe DN7, în localitatea hunedoreană Săuleşti, după ce un tir a lovit un camion, iar o utilitară, care transporta muncitori, a încercat să depăşească coloana formată şi a izbit în plin un autoturism.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspoectoratului de Poliţe al judeţului Hunedoara, inspector Bogdan Niţu, în primul accident au fost implicate un camion care transporta nisip şi un tir, iar în cel de-al doilea accident au fost implicate o autoutilitară în care se aflau muncitori şi un autoturism.

"Şoferul tir-ului nu a respectat distanţa în mers şi nu a observat camionul care semnaliza intrarea pe o stradă laterală şi l-a izbit din spate. Din coloana formată în spate o autoutilitară care transporta muncitori la serviciu a încercat să depăşească şi a intrat pe contrasens, unde a izbit în plin un autoturism Dacia Logan care circula regulamentar. În urma celui de-al doilea accident, trei persoane au fost rănite, fiind transportate la spital", a spus inspectorul Niţu.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia pe DN 7, între Deva şi Simeria, se desfăşoară îngreunat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel