Trei lucruri pentru un piure reuşit. Toate gospodinele trebuie să ştie asta

Loredana Brumă / 15 oct 2019 / 19:40 Salveaza PDF Comentarii

Toată lumea face piure de cartofi, însă foarte puţine persoane îl prepară corect. Secretul constă în doar trei lucruri.

Foloseşte întotdeauna apă rece

Pentru a pregăti un piure bun, mai întâi vom spăla cartofii și îi vom fierbe la foc mic şi cu un praf de sare. Foloseşte întotdeauna apa rece.

Adaugă unt

După ce s-au fiert cartofii, se scurg de apă şi se zdrobesc, apoi se adaugă unt rece. În acest fel, aroma va fi mult mai intensă. Se amestecă până când se obţine o pastă omogenă. 

VEZI ŞI Ce să faci cu pâinea uscată. Trucuri pe care puţine gospodine le ştiu


Adaugă un strop de lapte

Laptele este un alt secret al bucătarilor. Adaugă un strop de lapte călduţ, iar piureul tău va fi mult mai cremos. 

Cu aceste trei trucuri piureul va avea o textură plăcută şi va fi delicios. 

VEZI ŞI Plăcintă cu mere, reţetă simplă şi gustoasă. Secretul pe care nimeni nu ţi l-a spus

 

 

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26