Trei lucruri pe care le poţi face cu sticlele de plastic. Nu le vei mai arunca niciodată

Ana Vasilescu / 23 aug 2019 / 17:32 Salveaza PDF Comentarii

Când facem o excursie de o zi, purtăm mereu o sticlă de apă cu noi. În acest fel avem grijă să ne hidratăm. Ce se întâmplă cu sticlele goale? Nu foarte multe, din păcate. De obicei, le aruncăm. Cu toate acestea, există o mulțime de lucruri practice pe care le putem face cu ajutorul sticlelor de plastic. 

Aspersor de grădină cu buget redus

Tot ce trebuie să faceți este să folosiți un cui sau un șurub pentru a face niște găuri într-o sticlă de apă. Asigurați-vă că partea sticlei care este așezată pe podea nu are găuri. Acum, tot ce trebuie făcut este să conectați furtunul de grădină la gura sticlei, obţinând un aspersor de grădină excelent.

Vă ajută să separaţi ouăle

Aveți întotdeauna probleme în separarea ouălor? Unele rețete necesită doar gălbenușurile unui ou sau doar albușurile, ceea ce înseamnă că va trebui să le separați. Poate fi o treabă destul de complicată, dar nu şi dacă folosești o sticlă de plastic. Spargeţi oul într-o farfurie adâncă, scoateţi capacul sticlei de plastic şi strângeţi puţin sticla. Apoi, așezați gura sticlei pe gălbenușul de ou și încetați să stoarceți sticla. Acest lucru va face ca gălbenușul de ou să fie aspirat în sticlă, în timp ce albusul va rămâne în farfurie.

Aer condiționat acasă

Aveţi nevoie doar de un ventilator şi două sticle. Umpleți sticlele cu apă și puneți-le la congelator. După ce apa a îngheţat, este timpul să le așezați pe podea, pe o cârpă pliată. Puneți ventilatorul în spatele sticlelor. În acest fel, ventilatorul va sufla aer rece, generat de gheața din sticle. Acest lucru va permite scăderea temperaturii.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27