Trei greşeli pe care le faci atunci când găteşti carne. Încearcă să le eviţi

Ana Vasilescu / 11 dec 2019 / 21:17 Salveaza PDF Comentarii

Foarte multe gospodine fac trei greşeli mari în momentul în care gătesc o bucată de carne.

O greşeală frecventă pe care majoritatea gospodinelor o fac este că gătesc bucata de carne imediat după ce o scot din frigider. Din acest motiv, carnea nu va mai fi la fel de suculentă. 

Cel mai bine este să lăsaţi camera la temperatura camerei timp de 20-30 de minute înainte să o pregătiţi. 

O altă greşeală este că nu scurgeţi carnea de apă în momentul în care o puneţi în tigaie. Încercați să uscați carnea cu prosoape de hârtie. În acest fel, friptura va fi mult mai gustoasă.

Încercaţi să evitaţi să gătiţi carnea la foc foarte mare. Riscaţi să se ardă la exterior, iar la interior să fie crudă. Cel mai bine este să încălziți tigaia sau grătarul înainte. Carnea trebuie gătită la foc mediu.

Citeşte şi Aşa faci cei mai buni biscuiţi cu miere. Reţetă simplă

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26