Trei fotbaliști de la Real Madrid, arestați pentru distribuirea unui videoclip indecent

Foto cu rol ilustrativ: Freepik @jcomp
Foto cu rol ilustrativ: Freepik @jcomp

Trei fotbaliști de la echipa Real Madrid au fost arestați pentru că au distribuit un videoclip cu conținut indecent.

Fotbalul spaniol se află din nou în atenția publică pentru un alt scandat cu conotații sexuale, după cel în care Luis Rubiales, președintele Federației Spaniole de Fotbal a sărutat o fotbalistă la ceremonia de premiere de la Cupa Mondială din Australia.

Astfel, trei tineri jucători de la echipele a doua şi a treia ale clubului de fotbal Real Madrid au fost arestaţi de poliţia spaniolă pentru că ar fi difuzat o înregistrare video cu conţinut sexual care implica o minoră, transmite AFP, scrie Agerpres.

Cei trei jucători, ale căror identităţi nu a fost dezvăluite, au vârste de 21 şi 22 ani. Ei au fost reţinuţi la centrul de antrenament al lui Real Madrid, în urma unei plângeri făcute de mama tinerei de 16 ani, care apare în acel videoclip, a precizat un purtător de cuvânt al Gărzii Civile.

Cei trei suspecţi au fost eliberaţi după un interogatoriu şi cercetarea telefoanelor lor mobile. Un a patrulea jucător de la Real Madrid face obiectul aceleiaşi investigaţii.

Într-un comunicat, Real Madrid a confirmat că un jucător de la Castilla, a doua echipă a clubului, şi trei de la Real Madrid C au dat declaraţii privind o plângere pentru pretinsa difuzarea a unui cip video privat pe WhatsApp.

Conform portalului online El Confidencial, suspectul principal, de la Real Madrid C, ar fi filmat un raport sexual consimţit cu o tânără, înainte de a-l trimite altora, fără consimţământul fetei.

”Difuzarea unor imagini cu carcacter sexual fără consimţământ constituie de asemenea o violenţă sexuală recunoscută de lege. Avem obligaţia de a nu privi în altă parte şi de a garanta tuturor femeilor drepturi depline”, a comentat ministrul spaniol al egalităţii, Irene Montero, pe platforma X (fost Twitter).

Acest caz survine la puţin timp după scandalul care l-a forţat pe Luis Rubiales să demisioneze din funcţia de preşedinte al Federaţiei spaniole de fotbal, acuzat că a sărutat-o pe gură pe jucătoarea Jenni Hermoso la ceremonia de premiere a echipei feminine a Spaniei, care a cucerit titlul mondial pe 20 august la Sydney. 

Citește și: Preşedintele Federaţiei Spaniole, Luis Rubiales, demisionează după scandalul sărutului de la Cupa Mondială

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel