Trei firme sunt interesate să ofere consultanţă pentru privatizarea Oltchim

Oltchim2
Oltchim2

Cele trei companii sunt şi-au depus candidatura pentru a oferii consultanţă în privatizarea SC Oltchim SA Vâlcea. Cele trei firme interesate sunt S.C. Prince Water House Coopers Management Consultants S.R.L., SC KPMG România S.R.L. şi Banca de investiţii TAYLOR DEJONGH, informează Curierul de Râmnic.

Autor: Adi Stroescu

Oltchim2Comisia internă, numită prin ordin al ministrului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, împreună cu consultanţii care acordă serviciile de asistenţă juridică în cadrul acestui proces, respectiv Societatea Civila de Avocati Muşat şi Asociaţii, vor proceda la analizarea documentelor de participare şi a ofertelor depuse, în condiţiile Caietului de sarcini pus la dispoziţia tuturor ofertanţilor.

Următoarele etape ale procesului de selectare a Consultantului pentru privatizarea S.C. OLTCHIM S.A. derulat de către Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri prin Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie sunt:

- Analiza documentelor de participare;

- Evaluarea ofertelor tehnice şi financiare depuse şi desemnarea Ofertantului câştigător în condiţiile precizate în Caietul de sarcini;

- Negocierea contractului de consultanţă cu Ofertantul câştigător;

- Semnarea Contractului de servicii de consultanţă pentru privatizarea S.C. OLTCHIM S.A. Râmnicu-Vâlcea.

Participarea în condiţiile actuale din piaţă a 3 firme de consultanţă de prestigiu pentru derularea procesului de privatizare a S.C. OLTCHIM S.A. reprezintă premise încurajatoare pentru realizarea obiectivelor avute în vedere de Guvernul României în acest proces.

Citeşte şi:

Compania rusă TISER, interesată de Oltchim S.A.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel