Tranzitul lui Saturn în Pești de pe 7 martie. Previziuni complete pentru toate zodiile/ascendentele

Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash

Perioada 7 martie 2023 - 25 mai 2025 va fi marcată de tranzitul lui Saturn în Pești. Iată care sunt previziunile pentru fiecare zodie/ascendent.

Tranzitul lui Saturn în Pești va dura de pe 7 martie 2023, până pe 25 mai 2025. La un moment dat, va avea și o scurtă intrare în Berbec și va reveni în Pești de pe 1 septembrie 2025, până pe 14 februarie 2026. 

Trebuie să-ți amintim de planeta Saturn. Aceasta este văzută că un "băiat rău" al astrologiei, sau ca un profesor exigent și dur. Ce vrea Saturn? Autenticitate și maturizare. Își dorește pragmatism și nu îi pasă de exagerări. Cere timp și austeritate.

Îi place să pună blocaje și să ne ofere limite. Pe de altă parte, semnul Peștilor nu are limite. Din martie 2020, Saturn este în Vărsător, unde ne-a limitat pe parte socială și pe aer. Cât a fost în Vărsător, a concretizat și digitalul.

Peștii sunt ultimul semn al zodiacului și reprezintă o închidere de ciclu sau ultimul ceas, așa cum îl denumește astrologul Daniela Simulescu. Odată cu intrarea lui Saturn în Pești, planeta îți arată că nu mai poți să tragi. Că ai exagerat cu modul de trai și cu obiceiurile tale. Devin realitate și schimbările climatice, încălzirea globală sau topirea ghețarilor. Se impun schimbări serioase pe aceste planuri.

Peștii reprezintă și apă, viață. Cu Saturn în Pești, ne vom da seama că este ultimul ceas în multe domenii. Peștii au legătură și cu sănătatea, cu resursele, cu adicțiile sau cu izolarea. Ultimul ceas se referă și la modul în care reciclăm, mai ales că mările și apele sunt extrem de poluate.

Saturn în Pești va acționa ca un baraj. Pentru că o să crească apele, multe popoare vor fi nevoite să se retragă sau să regândească totul. Acest tranzit al lui Saturn are impact asupra a tot ce este virtual. Omenirea se va îndrepta și mai mult către online și pot apărea și alte religii, mai ales că arhetipul Peștilor vorbește și despre religie.

Berbec/Ascendent în Berbec

De pe 7 martie, o să poți vedea în mod real încotro te îndrepți, fiindcă Saturn îți deschide bine ochii. Te forțează să renunți la o parte din ego și să ai grijă de sănătate. Saturn va intra în Casa a 12-a, a subconștientului, a sănătății și a pierderilor. Așa că poți încheia relații de prietenie, dintre cele mai vechi. Sau apar pierderi în zona profesională. Lordul Karmei vrea să faci curățenie în viața ta. Vezi aici previziunile complete despre tranzitul lui Saturn în Pești pentru BERBEC.

Taur/Ascendent în Taur

Intrarea lui Saturn în Pești te face mai serios când vine vorba de viitor. Îți aduce maturizare, dar vrea să trăiești în prezent. Pe 7 martie, Saturn iese din Casa carierei și se mută în Casa planurilor. Așa că vei primi undă verde de la astre să îți creezi o strategie mai clară. Tot Saturn o să îți facă ordine și prin anturaj. Vrea să fii mai atent la oamenii din jurul tău. Vezi aici previziunile complete despre tranzitul lui Saturn în Pești pentru TAUR.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Saturn va tranzita Casa a 10-a, a carierei, a puterii și a statutului. Vrea să te facă să înțelegi de ce ai ales o anumită meserie. Și nu este atent la argumente superficiale. Poți primi o promovare sau mai multe responsabilități. Ori apar schimbări la nivel de conducere. Din fericire, Saturn vine și cu recunoaștere și beneficii pentru nativii care au muncit din greu. Vezi aici previziunile complete despre tranzitul lui Saturn în Pești pentru GEMENI.

CItește continuarea pe Astrosens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel