Tranzitul lui Pluto în Vărsător de pe 23 martie. Previziuni complete pentru zodii

Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash

Perioada 23 martie - 11 iunie va fi marcată de tranzitul lui Pluto în Vărsător. Iată care sunt previziunile pentru fiecare zodie/ascendent!

La 23 martie, are loc ingresul în Vărsător. Un alt eveniment istoric din punct de vedere astrologic, care are loc în luna martie! 

Trebuie să știi că va exista și o scurtă revenire în semnul Capricornului, între 30 iunie 2023 și 22 ianuarie 2024.

Însă, putem să numim acest tranzit al lui Pluto în Vărsător un mic preambul pentru ceea ce va veni în următorii 20 de ani. Și este foarte important! Chiar dacă vom fi martorii unui tranzit scurt, care va avea loc între 23 martie și 11 iunie.

Totodată, dacă ești un nativ care are la primul grad planete personale, ca Soarele, Luna, Venus, Marte sau Mercur, poți să resimți din plin acest aspect astrologic, la nivel personal.

Așadar, Pluto în Vărsător poate să aducă, pentru unii nativi, transformări radicale. Chiar dacă Saturn este văzut ca profesorul dur, care nu vrea negociere, ci responsabilitate, cu el mai poți trata într-un fel lucrurile. Dar cu Pluto nu se poate. Acest tranzit îți poate aduce transformări notabile, la care nici nu te aștepți.

În plus, Daniela Simulescu afirmă că tranzitul lui Pluto în Vărsător va fi cel care o să schimbe lumea. O să zguduie civilizația. Și sunt motive suficiente pentru aceste afirmații.

Să ne amintim cine este Pluto! Planeta puterii, a transformării, a viselor și a iluziilor. Este asociat cu forțele subconștientului și cu lumea interlopă. Da, are legătură și cu moartea. Sau cu trecerea de la moarte la viață. Dar nu este vorba neapărat despre o moarte fizică, ci despre una simbolică.

Cum te va schimba Pluto? Din interior în exterior. Lucrează mai mult la psihicul și creierul tău. Dar și la traumele și la toate fricile pe care le ai.

Vărsătorul este un semn guvernat de Saturn și Uranus. Iar Uranus este planeta tehnologiei, a Universului, a tot ceea ce nu se vede.

Lui Pluto îi este pe plac și controlul. Deci, în următorii 20 de ani, vom observa cum controlul prin tehnologie o să devină nu necesar, ci obligatoriu. Cu Pluto în Vărsător, va fi la modă și crarea unor rețele neuronale artificiale. Dar, se poate discuta despre o lume mai relaxată. Oamenii nu vor să mai facă ce le cere societatea.

Berbec/Ascendent în Berbec

Pluto intră azi în Casa a 11-a, a prieteniei și a viitorului. Poți observa schimbări notabile în cercul tău de prieteni. Poate că unii apar și alții dispar. De asemenea, și planurile de viitor o să sufere modificări, o să fii mai atras de tot ce înseamnă activism și voluntariat. Din cauza opoziției lui Pluto cu Casa a 5-a, apar schimbări și în relațiile cu copiii. Dacă nu ești părinte, o să iei acest lucru în calcul, dar tinzi să te tot răzgândești. Vezi aici previziunile complete despre tranzitul lui Pluto în Vărsător pentru Berbec.

Taur/Ascendent în Taur

Pluto își va începe tranzitul în Casa a 10-a. Această casă vorbește despre carieră, destin. Despre scopul tău suprem. Ce înseamnă asta? Că nu va mai trebui să te mai bazezi doar pe o meserie. Până în 2044, o să ai ocazia să schimbi de foarte multe ori locul de muncă. O să ai mult de tras la acest capitol, până când găsești jobul care te împlinește cu adevărat. Vezi aici previziunile complete despre tranzitul lui Pluto în Vărsător pentru Taur.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

La Gemeni, Pluto va tranzita Casa a 9-a. Așa că educația o să fie cu totul diferită. Unii nativi vor lua în calcul să plece din țară, alții să emigreze. Unii se pot hotărî să se întoarcă în țara de origine. Poți fi tentat să te înscrii la mai multe facultăți sau să renunți la unele studii. În următorii 20 de ani, este clar că te vei muta sau vei căuta noi forme de învățământ. Vezi aici previziuni complete despre tranzitul lui Pluto în Vărsător pentru Gemeni.

Citește continuarea pe Astrosens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel