Tranzitul lui Jupiter în Taur de pe 16 mai. Previziuni complete pentru toate zodiile

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/

De pe 16 mai până în mai 2024, Jupiter va fi în tranzit în semnul Taurului. Află care sunt previziunile pentru fiecare zodie/ascendent.

De pe 16 mai până în mai 2024, Jupiter va fi în tranzit în semnul Taurului. Află care sunt previziunile pentru fiecare zodie/ascendent.

În doar două zile, va urma unul dintre cele mai importante evenimente din 2023!

De pe data de 16 mai, planeta expansiunii iese din Berbec și se mută în Taur, al doilea semn din zodiac, al  resurselor și al posesivității.

Din acest motiv, suntem încurajați să ne gândim în mod activ la monetizare. Și să avem încredere și în alte acțiuni. Chiar dacă putem să avem ca bază principală stabilitatea. Dar reține și asta: cine nu investește, nu câștigă!

Jupiter petrece aproximativ un an în fiecare zodie, așa că vom avea timp să ne bucurăm de acest tranzit. Abia în mai 2024, Jupiter va intra în Gemeni.

Pe unde trece această planetă, aduce creștere, abundență, posibilități și expansiune. Dar vrea să îți arate și că mai ai de muncit în anumite segmente ale vieții tale. Cu alte cuvinte, Jupiter poate fi la extreme, deoarece amplifică și ceea ce este bun, dar și ceea ce este rău.

Cu Jupiter în Taur vorbim de câștig, de productivitate, de a avea și de a deține, dar și despre economii sau investiții. Este foarte important de știut că un tranzit precum cel al lui Jupiter se poate vedea, în mod practic, în viața noastră. Cu Jupiter în Taur, vrem să construim ceva, să așezăm, să punem baze. Toată zona financiară va fi luată cu asalt. 

Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Jupiter îți părăsește semnul! Va intra în Casa a 2-a, a banilor și a resurselor. Probabil ai avut de-a face cu instabilitate financiară. Însă, trebuie să știi că Jupiter îți aduce bani. Cresc veniturile, dar apar și cheltuieli pe măsură. De fapt, Jupiter în Taur te poate face fie foarte generos, fie destul de zgârcit. Trebuie să înveți să ajungi la un echilibru, de fapt. Și să pui bani deoparte, fără să uiți să te bucuri de viață. Trebuie să îți dai seama pe ce se duc banii tăi și să ai curaj să faci mai mulți. Poate ar fi cazul să ceri alt salariu! 

Previziuni pentru Taur/Ascendent în Taur

Din punct de vedere teoretic, ești cel mai bine aspectat cu Jupiter în semnul tău. Chiar dacă vrea și ceva concret atunci când poposește în semnul tău, pentru moment o să vrea doar promisiuni. Dar, vine și cu încredere! Dacă vei trece prin momente mai grele, planeta benefică te ajută să treci cu bine peste. Vine și cu dorința de a învăța, de a călători și de a-ți îmbogăți mintea. Poate că vei învăța o limbă străină sau poate vei activa într-un domeniu nou. Știi ce te roagă pe tine Marele Benefic, așa cum este denumit Jupiter? Să vezi mereu jumătatea plină a paharului.

Citiți mai departe pe Astrosens.ro: https://www.astrosens.ro/tranzitul-lui-jupiter-in-taur-de-pe-16-mai-previziuni-complete-pentru-toate-zodiile_5793.html?fbclid=IwAR2ATBBCIUrlOvY6USl7_Z_y62g3f5dVtbejWp_nblsa-EG6c1WvglTCoPY 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel