Tranzitul lui Jupiter în Pești, mari schimbări și oportunități pentru toate zodiile

Daniela Simulescu, astrolog
Daniela Simulescu, astrolog

Jupiter intră în Pești pe 29 decembrie. Află de la astrologul Daniela Simulescu cum te va influența acest tranzit, în funcție de zodie și ascendent.

Jupiter tranzita acest semn în perioadele 29 decembrie 2021 - 11 mai 2022 și 28 octombrie - 21 decembrie 2022. 

Iată ce daruri are Marele Benefic pentru fiecare dintre noi: 

Berbec/Ascendent în Berbec

Jupiter va tranzita casa a 12-a. Vei avea ocazia să îți dai seama care sunt tiparele cele mai toxice din viața ta și să înveți să le vindeci. Te vei ocupa mai serios de problemele de sănătate. Tendința ta va fi una de retragere, dar așa îți vei cunoaște adevărata bogăție: cea interioară. Jupiter te va ușura de praful de sub preș. Cu siguranță, în 2022 vei închide un ciclu.

Taur/Ascendent în Taur

Jupiter va tranzita casa a 11-a. În 2022, vei culege roadele eforturilor depuse în zona profesională, pe tot parcursul 2021. Pe drumul vieții tale, vor apărea prieteni noi sau vei avea relații mult mai bune cu aceia care sunt de mult timp în viața ta. În 2022, ar trebui să profiți de orice ocazie de a te face remarcat.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Jupiter va tranzita casa a 10-a. Jupiter îți va aduce multe oportunități profesionale. Pe moment, vei avea senzația că sunt provocări, dar de fapt vor fi menite să te urce, să îți ofere un nou statut. Jupiter te roagă totuși să nu te implici în mai multe proiecte decât ai putea duce. Vei avea curajul necesar să faci o reconversie profesională.

Rac/Ascendent în Rac

Jupiter va tranzita casa a 9-a. Până și cei mai reticenți sau statici, vor avea curaj să călătorească, să se plimbe mai des sau să înceapă studiul unui domeniu. După un 2021 încercat, optimisul începe să își revină. Anul 2022 va fi minunat pentru cei care vor să își extindă limitele în absolut orice domeniu. 

Leu/Ascendent în Leu

Jupiter va tranzita casa a 8-a. Vei trece prin mai multe crize din care să îți dai seama că orice pierdere va aduce și un câștig. Sexualitatea, secretele, ocultismul, moștenirile vor fi subiectele preferate ale vieții tale. În 2022, poți învăța cum să negociezi, cum să îți crești veniturile, dar și cum să renaști din propria cenușă.

 

Continuarea pentru toate zodiile pe ASTROSENS.RO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel