Traian Basescu spune de ce a plecat Adriana Saftoiu: Sifona. Avea clientela ei

Traian Băsescu, într-o intervenție la B1 TV, a explicat  de ce fostul consilier prezidențial și purtător de cuvânt a plecat de la Cotroceni.

Potrivit lui Traian Băsescu, Adriana Săftoiu ar fi părăsit Administrația Prezidențială pentru că transmitea informații din interiorul președinției către trusturi de presă, acuzând-o că "probabil câștiga un ban". Fostul președinte a susținut că există stenograme care demonstrează că Adriana Săftoiu "sifona" către "mediul de afaceri și oameni corupți".

"De asta a plecat Adriana Săftoiu de la Cotroceni. Nu sifona doar către trusturile de presă, avea clientela ei către care sifona, avea și mediul de afaceri și oameni corupți catre care sifona lucruri din Cotroceni", a declarat Traian Băsescu.

Citește și: Cătălin Striblea, despre "Cronică de Cotroceni": "Să nu ratăm ce este important în cartea Adrianei Săftoiu"

Avertizat de moderator că "e o acuzație gravă", Băsescu a replicat că: "Nu e o acuzație gravă, domnule. Sunt stenograme, lasați-o moartă [...] când ne-am despărțit, ne-am despărțit de asta, nu pentru cartea lui Adriana Săftoiu sau pentru ce își imagina ea la vremea aia. Pentru asta ne-am despărtit. Probabil câștiga un ban, nu știu de ce o făcea".

Traian Băsescu a susținut că în cartea Adrianei Săftoiu, "Cronica de Cotroceni", se vede "o viziune a unei femei cu frustrări".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel