Traian Băsescu, solicitat de EBU pentru deblocarea conturilor TVR

TVR
TVR

Președintele Traian Băsescu a fost solicitat într-o scrisoare trimisă de către directorul general European Broadcasting Union, Ingrid Deltenre, să intervină în cazul blocării conturilor TVR de către ANAF, potrivit RTV.net, pentru a nu fi afectată transmisia Jocurilor Olimpice şi a CE de Fotbal.

Directorul European Broadcasting Union i-a transmis o scrisoare preşedintelui Traian Băsescu. În scrisoare, Ingrid Deltenre se arată îngrijorată de blocarea conturilor TVR, decizie ce "are drept rezultat faptul ca televiziunea publică a ţării dumneavoastră nu poate să efectueze plăţi operaţionale şi este împiedicată să-şi ducă la îndeplinire rolul de a servi cetăţenilor României".

Preşedintele Traian Băsescu este rugat să intervină pentru ”ridicarea acestui obstacol” şi să ceară ”acestei televiziuni importante să-și reia activităţile normale".

Potrivit sursei citate, în scrisoare se mai precizează faptul că TVR are datorii faţă de EBU ce depăşesc 15 milioane de franci elveţieni şi atrage atenţia că, dacă nu se ajunge la o înţelegere în privinţa acestora, ar putea fi afectată transmisia unor evenimente majore pentru care EBU a negociat în numele Romaniei, precum Jocurile Olimpice şi CE de Fotbal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel