Traian Băsescu, răspuns pentru Adriana Săftoiu: Mulți amărâți în ziua de azi

Adriana Săftoiu, fost purtător de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale în mandatul lui Traian Băsescu, și-a lansat cartea "Cronică de Cotroceni". În acest volum, a vorbit în termeni duri despre fostul președinte.

Traian Băsescu a spus că nu a citit cartea acesteia, subliniind că o persoană nu ar trebui să își încalce principiile, chiar dacă trece prin perioade mai dificile.

"Nu am citit cartea doameni Săftoiu, dar aș trage o concluzie: mulți oameni amărâți în ziua de azi. E o perioadă în care nu mai ai surse de venituri și să îți încalci principiile (...)", a accentuat fostul președinte.

"Slavă Domnului că m-am oprit cu încrederea în 2007", a afirmat Băsescu despre momentul în care Săftoiu nu a mai ocupat funcția de consilier.

"Cu toți consilierii am avut despărțiri amiabile, dar cu Adriana Săftoiu e mult mai complicat. Consilierii prezidențiali nu sunt de capul lor, președintele află ce fac consilierii când nu sunt la Cotroceni. Sunt structuri de securitate care te anunță și previne. În 2007, înainte de suspendare, ne-am despărțit", a mai spus Traian Băsescu, conform B1 TV.

VEZI ȘI: Săftoiu: Băsescu se îmbățoșa ca un curcan în fața lui Udrea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel