TRAIAN BĂSESCU, INTERVIU LA TVR 1. PRIMUL interviu după terminarea mandatului

Traian Băsescu urmează să participe, luni, la o emisiune la TVR, aceasta fiind prima sa apariţie televizată de la încheierea mandatului de şef al statului.

Traian Băsescu este invitat la emisiunea "Vorbeşte liber!", de la TVR 1, care va fi difuzată luni seară, de la ora 21.00.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a emisiunii de la TVR 1.

"Fostul președinte al României Traian Băsescu este invitatul lui Sorin Avram, luni seară, de la ora 21.00, la TVR1, la o ediție specială a emisiunii Vorbește Liber!", este mesajul transmis pe pagina de Facebook a emisiunii "Vorbește liber!".

Din 21 decembrie 2014, când şi-a încheiat cel de-al doilea mandat, fostul preşedinte nu a mai participat la nicio emisiune televizată şi a transmis că se simte foarte bine în mijlocul familiei.

Nici în ultimele două săptămâni la izbucnirea scandalului privind-o pe Elena Udrea, Traian Băsescu nu a acordat interviuri în care să explice poziţia sa în legătură cu situaţia acesteia şi cu declaraţiile pe care fostul lider al PMP le-a făcut. În schimb, el a participat la Congresul PMP, unde a făcut câteva precizări pe acest subiect.

VEZI ȘI: Dincolo de știri: MONICA MACOVEI, fuziune cu PMP. Scenariu pentru Traian Băsescu în epoca post-Udrea

Amintim că fostul președinte a amânat publicarea unui interviu pentru "Evenimentul Zilei" pentru 15 ianuarie 2015. De asemenea, Traian Băsescu a anulat un interviu pe care urma să-l acorde Televiziunii Române în ziua în care-și depunea mandatul de președinte. Tot în acea perioadă, a amânat și un alt interviu pentru Digi 24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel