Traian Băsescu, condoleanțe familiilor celor decedați în Muntenegru

Traian Basescu
Traian Basescu

Președintele Traian Băsescu a transmis, luni, un mesaj de condoleanțe familiilor cetățenilor români, decedați în accidentul rutier de duminică seară din Muntenegru, în urmă căruia 18 persoane au decedat, mulțumind, de asemenea, autorităților muntenegrene și celor din România, pentru sprijinul acordat victimelor.

„Cu mare durere am aflat despre stingerea din viață a cetățenilor români în cumplitul accident rutier petrecut duminică în Muntenegru. Sunt alături de cei care au suferit această dureroasă pierdere și îmi exprim profunda compasiune pentru familiile victimelor tragicului accident. Doresc, de asemenea, să le mulțumesc autorităților din Muntenegru pentru sprijinul acordat victimelor, dar și autorităților române. Sincere condoleanțe famililor celor decedați! Dumnezeu să-i odihnească în pace!", scrie în mesajul transmis de președintele Traian Băsescu, postat pe site-ul Președinției.

Mesaje de condoleanțe pentru familiile victimelor accidentului rutier din Muntenegru au mai transmis, până acum premierul Victor Ponta, ministrul de Externe Titus Corlăţean, precum și preşedintele Senatului, Crin Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel