Traian Băsescu, candidat la alegerile parlamentare din Moldova

Traian Băsescu ar putea candida în cadrul alegerilor parlamentare de anul viitor din Republica Moldova, declară avocatul său Andrei Bivol, împuternicit pe dosarul care vizează retragerea cetățeniei moldovenești de către şeful statului, Igor Dodon, scrie independent.md.

Vineri a fost un nou termen de judecată privind ridicarea cetățeniei moldovenești a lui Traian Băsescu, moment în care  avocatul acestuia a declarat că „din câte ştie" fostul președinte al României intenționează să candideze în cadrul alegerilor parlamentare din 2018 din Republica Moldova, iar asta se va face dacă cazul privind cetățenia va fi finalizat.

„Din câte ştiu eu da, el dorește să candideze, dar ar trebui să îl întrebați pe el. Decizia de a candida la alegerile parlamentare va fi luată după deciziile hotărârilor de fond", a spus avocatul Andrei Bivol.

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a semnat în primele zile ale lunii ianuarie decretul prin care fostului preşedinte al României Traian Băsescu îi este retrasă cetăţenia Republicii Moldova, dobândită de acesta cu doar câteva luni mai devreme.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel