Tragedie: Tânăr înecat în Dunăre, după ce tractorul în care se afla s-a răsturnat de pe bac

bac_braila
bac_braila

Un tânăr, în vârstă de 22 de ani, s-a înecat, joi, în Dunăre, după ce tractorul în care afla împreună cu unchiul său s-a răsturnat de pe un bac la Brăila.

Potrivit ISU Brăila, la locul tragediei, în zona comunei brăilene Stăncuța, au fost trimiși scafandri pentru recuperarea victimei.

Un tractor cu două remorci, îmbarcat pe un bac care trecea Dunărea dinspre Insula Mică a Brăilei pe malul stâng, a alunecat de pe rampa bacului şi a căzut în Dunăre, au fost primele informaţii furnizate la 112 de către persoanele aflate la faţa locului.

Acestea au afirmat că în tractor se aflau două persoane, una dintre ele reuşind să se salveze, iar cealaltă - un tânăr de 22 de ani - a rămas în utilajul care s-a scufundat.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila, Ştefan Stoian, a declarat că un echipaj de pompieri cu mai multe ambarcaţiuni ale Poliţiei de Frontieră se îndreaptă spre locul incidentului.

"Un echipaj se îndreaptă spre locul incidentului, să vedem în ce măsură putem identifica zona ca să scoatem tractorul şi persoana respectivă. Cel care s-a înecat ar avea 22 de ani. Cealaltă persoană din tractor a reuşit să se salveze", a declarat Stoian, informează România TV.

La rândul său, primarul comunei Stăncuţa, Nicu Turcu, a declarat că la faţa locului sunt aşteptaţi şi scafandri.

"Tractoristul şi nepotul său, care s-a înecat, veneau de la pădure, iar la urcarea pe rampă tractorul a alunecat şi a căzut în apă cu cele două remorci. În cădere, geamurile cabinei s-au spart şi a reuşit să se salveze numai tractoristul, nepotul acestuia fiind înghiţit de ape", a spus primarul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel