Tragedie la Spitalul Universitar! Un medic s-a sinucis. Gâdea: Și-a injectat o substanță

Tragedie la Spitalul Universitar, după ce un medic s-a sinucis în cursul zilei de joi. 

Un medic, în vârstă de 32 de ani, de la Spitalul Universitar din București, s-a sinucis. Bărbatul și-ar fi injectat singur o substanță în locuința sa, un anestezic care se găsește doar în spitale sau în farmaciile cu circuit închis, potrivit Antena 3.

„Este șoc la Spitalul Universitar din București! Este, pur și simplu, șoc!”, a zis Mihai Gâdea. „Nu aș fi vrut să dăm informația niciodată. Astăzi (n.r. joi, 28 octombrie), un medic de la UPU, unde este presiune mare, și-a injectat o substanță pe care nu am să o pronunț, din motive ce se înțeleg. S-a sinucis”, a spus Mihai Gâdea, joi seară, la „Sinteza zilei”.

Medicul avea 32 de ani și, potrivit unor surse, acesta suferea de depresie. 

Vestea e un mare șoc pentru toți colegii lui, care oricum sunt extenuați din cauza valului 4 al pandemiei și numeroaselor cazuri SARS-CoV-2.

„Ai fost medicul și omul sufletului nostru!”

Deja au apărut mesaje în mediul online. Vă redăm câteva dintre ele:

„Fără cuvinte…!! Ai fost medicul și omul sufletului nostru!! Erau o plăcere gărzile cu tine!! Dumnezeu să te ierte!”

„Dumnezeu să te odihnească în pace. Ne-ai lăsat muți astăzi... ne-ai lăsat un gol în suflet... ai fost un om și un doctor minunat, nu refuzai niciodată pe nimeni care apela la tine.. Nu te vom uita niciodată.. după o gardă așa grea... așa veste ne-a terminat și mai rău pe toți!”

„Dumnezeu să-l odihnească în pace”

„Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!!!!”

Amintim că, tot în luna octombrie, un medic care lucra în Cluj-Napoca s-a sinucis. Acesta avea 33 de ani și era din județul Arad, stabilit în Cluj-Napoca. Pe 20 octombrie, în jurul orei 8:00, a sărit de pe balconul unui hotel. Era un profesionist în domeniu, dar și un coleg deosebit. Colectivul spitalului este alături de familia îndurerată. „Regretăm enorm tragicul eveniment care a dus la plecarea prea devreme dintre noi a unui profesionist în domeniul în care a activat și un coleg deosebit. Suntem alături de familia greu încercată”, declarase, pentru monitorulcj.ro, Doru Danciu de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel