Traficul la ieşirea din ţară a crescut cu 50 la sută

4
4

Românii se întorc la muncă în străinătate. Vama de la Arad a înregistrat o creştere considerabilă a traficului.

Autor: Raluca Bădoiu

Românii care lucrează în străinătate şi care au petrecut sărbătorile în ţară au început să se întoarcă la locurile de muncă, astfel că traficul prin vămile de la frontiera cu Ungaria, a crescut cu 50 la sută pe sensul de ieşire din România.

În ultimele 24 de ore, prin judeţul Arad au ieşit din România peste zece mii de persoane, faţă de 5.000 în zilele obişnuite, însă autorităţile se aşteaptă ca valorile de trafic să crească şi mai mult în următoarele zile.

Potrivit Biroului de presă al Poliţiei de Frontieră Arad, în ultimele 24 de ore în Vama Nădlac a crescut cu 50 la sută traficul pe sensul de ieşire din ţară, faţă de zilele obişnuite.

"Cei mai mulţi care pleacă din ţară în această perioadă sunt cetăţeni români care au locuri de muncă în străinătate", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Flavia Rohozneanu.

Pentru a se evita blocajele sau timpii de aşteptare mari la controlul documentelor, în Vama Nădlac vor fi deschise până la şase benzi rutiere pe sensul de ieşire din ţară, iar numărul poliţiştilor de frontieră va fi suplimentat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel