Traficant italian de stupefiante, prins la frontieră cu acte false

vama turnu
vama turnu

Un cetăţean italian căutat pentru mai multe infracţiuni, printre care trafic de stupefiante, a fost prins încercând să iasă din ţară prin Vama Turnu, după ce a prezentat un act de identitate fals, suspectul urmând să fie extrădat.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, sâmbătă, de Poliţia de Frontieră Arad, cetăţeanul italian, în vârstă de 36 de ani, se afla într-un autocar, iar la controlul de frontieră din Vama Turnu el a prezentat un document de identitate falsificat.

"Poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni privind autenticitatea documentului prezentat, motiv pentru care a fost făcută o verificare amănunţită, ocazie cu care s-a constat că documentul este falsificat", menţionează sursa citată.

În urma verificării identităţii bărbatului, s-a descoperit că acesta se numeşte Michele Martino S, având un mandat de arestare pe numele lui, emis in Italia. Suspectul este căutat în ţara sa pentru comiterea mai multor infracţiuni, precum trafic cu bunuri, furt, trafic de stupefiante şi vătămare corporală.

Italianul este cercetat în România pentru fals de identitate, uz de fals şi tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, fiind predat Poliţiei judeţene în vederea extrădării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel