Trafic de influenţă fără perdea la Complexul Energetic Turceni - Video

Severus-Militaru
Severus-Militaru

Tentativă de trafic de influenţă în văzul lumii. Deputatul PDL de Gorj Severus Militaru a recunoscut, în faţa presei, că a încercat să negocieze angajări la Complexul Energetic Turceni, dar n-a reuşit. A pomenit şi un nume: directorul de Resurse Umane al Complexului şi vicepreşedinte al PDL Gorj, Corneliu Gârjoabă. El este cel care a recuoscut, senin, că şi-a angajat fiul şi nora.

"La Turceni mă chinui de când am luat deputat să angajez două persoane. Nu TESA, în niciun caz, doi muncitori. Probabil că va trebui să mă rog de d-nul Gârjoabă să rezolv problema", spune Severus Militaru, informează Realitatea.

Corneliu Gârjoabă este director de Resurse Umane la Complexul Energetic Turceni şi şef pe linie de partid al deputatului Severus Militaru.

În urmă cu două zile, Gârjoabă a ajuns în atenţia presei pentru că şi-a angajat fiul şi nora la instituţia la care lucrează. Explicaţia sa a fost halucinantă.

"Băiatul a fost angajat în 2005. Nora, într-adevăr am angajat-o acum două săptămâni în baza unor convenţii de cedare teren. Nu poate să fie imoral. Au fost şi alţii care au procedat la fel", spune Gârjoabă.

Nu este pentru prima dată când vicepreşedintele PDL Gorj intră în atenţia presei. În iarnă, el i-a obligat pe angajaţii de la Turceni să-i plătească pe colindătorii care se duceau la sediul PDL Gorj. La acea vreme, s-a ales cu dosar penal pentru abuz în serviciu şi înşelăciune.

Deputatul Severus Militaru nu a vrut să comenteze declaraţia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel