Trafic aglomerat pe Valea Prahovei. Poliția recomandă rută alternativă

trafic
trafic

Pe DN 1, în zona stațiunilor montane de pe Valea Prahovei, traficul rutier este foarte aglomerat, joi după amiază, polițiștii recomandând șoferilor să aleagă, ca rută alternativă DN 1 A.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Prahova, coloana de mașini pe sensul de urcare spre munte în zona stațiunilor Azuga, Buşteni şi Sinaia, se întinde pe cinci kilometri, în timp ce pe sensul de coborâre se circulă în coloană în special pe raza staţiunii Buşteni, potrivit Mediafax.

În aceste condiţii, poliţiştii le recomandă şoferilor care se îndreaptă dinspre Capitală către staţiunile montane din Prahova şi Braşov să aleagă ca rută ocolitoare DN 1 A Ploieşti - Braşov, care face legătura între cele două oraşe pe traseul Ploieşti - Vălenii de Munte - Cheia - Săcele - Braşov.

Traficul rutier în zona stațiunilor montane de pe Valea Prahovei este generat, în special, de încheierea perioadei de cazare pentru cele mai multe dintre pachetele turistice de Crăciun, dar și de fluxul intens de turiști care sosesc pentru petrecerea Revelionului la munte.

Poliţiştii se aşteaptă ca DN 1 să fie foarte aglomerat în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei în special în zilele de vineri şi sâmbătă, 28 şi 29 decembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel