”Torționarul câinilor” din Ucraina, condamnat. Vezi cât a primit

vier photen
vier photen

Fundația Vier Pfoten salută decizia justiției ucrainene de a-l condamna pe studentul din Ucraina, acuzat că a torturat și ucis nouă câini fără stăpân, la patru ani de închisoare, precum și pe cel care a distribuit pe Internet imaginile teribile ale torturilor la care erau supuse animalele, la 3 ani de închisoare cu suspendare.

Alexei Vedula, în vârstă de 19 ani, obișnuia să arunce pui de căței pe șinele de tren și să îi privească în timp ce trenul trecea peste trupurile lor. Alteori, studentul tăia cozile și labele câinilor, apoi le spinteca burțile și le scotea ochii, în timp ce prietenii săi filmau toate aceste atrocități și le publicau pe un site rusesc, unde discutau și despre noi metode de tortură, potrivit unui comunicat Vier Pfoten.

Acțiunile studentului ucrainean împotriva câinilor fără stăpân, peste 100, după cum precizează presa ucraineană, a creat, la sfârșitul anului trecut, un val de proteste naționale și internaționale cu privire la aceste practici deloc singulare înregistrate în Ucraina.

„Sperăm ca această condamnare să aibă un efect de descurajare pentru oricine ar mai vrea să facă așa ceva. Cu atât mai mult cu cât acest student nu este singurul care comite astfel de crime, iar uciderea câinilor este organizată ca un fel de activitate sportivă pe Internet”, a declarat dr. Amir Khalil, coordonatorul Proiectului Ucraina al Vier Pfoten.

Începând din luna aprilie, Fundația Vier Pfoten, împreună și cu medici și tehnicieni veterinari ai organizației din România, derulează un program de sterilizare la scară largă a câinilor fără stăpân din marile orașe ucrainene, cu scopul de a rezolva în mod eficient și sustenabil această problemă, dar și pentru a convinge autoritățile locale să renunțe la campaniile de ucidere în masă a acestor animale.

În ultimele luni, echipele Vier Pfoten, care acționează în prezent în 4 mari orașe ucrainene, au descoperit adeseori câini uciși în bătaie sau otrăviți, așa cum demonstreazș fotografiile introduse în clipul de mai jos.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel