Tocăniţă de pui, reţeta clasică pas cu pas

Ana Vasilescu / 15 oct 2019 / 21:41 Salveaza PDF Comentarii
tocanita
tocanita

Tocăniţa de pui este uşor de preparat şi foarte gustoasă. Vă prezentăm o reţetă care îi va încânta pe cei dragi. 

Ingrediente

 

8 pulpe de pui

5 cepe mari

2 ardei capia sau gogoșari

ulei

3 roșii

pasta de tomate

VEZI ŞI Puneţi ceapa într-un vas cu gheaţă şi suc de lămâie. Rezultatul este neaşteptat

 

Mod de preparare

 

Se taie zarzavatul mărunt, se pune într-o tigaie cu puţin ulei încins, după care se pune un capac. Se lasă să se călească puţin, apoi se pune pasta de tomate. Se adaugă apoi o lingură de făină (dacă vrei ca sosul să fie mai gros, puneţi 2-4 linguri de făină). Se pun pulpele, apa cât să le acoperi și se lasă să fiarbă. La sfârşit se pune verdeaţă.

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26