Tocăniţă de legume. Reţeta de post care îţi lasă gura apă

Loredana Brumă / 22 noi 2019 / 09:00 Salveaza PDF Comentarii
tocanita
tocanita

Tocăniţa de legume este perfectă pentru cei care ţin post. Vă dezvăluim secretul unei reţete delicioase. Este foarte uşor de preparat. 

Ingrediente

 

3 Cepe

3 ardei

3 roșii,

200 de grame de ciuperci

Pasta de tomate

Verdeață

Piper

Sare

Ulei

Citeşte şi Cum repari icrele tăiate. Secretul unei reţete delicioase

 

Mod de prearare

 

Se curăţă ceapa şi ardeiul, se spală şi se toacă mărunt. Adăugăm puţin ulei şi călim ceapa şi ardeiul. Se adaugă roşiile şi se lasă puţin pe foc. Următorul pas este să adăugăm pasta de tomate, ciupercile şi le lasă să fiarbă. La final, se adaugă sare, pieper şi se pune verdeaţa. 

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24